Tage F. Billeskov


Faktuelle data:

Tage F. Billeskov

Sporstørrelse: N
Bopæl: Tilst v/ Aarhus.
Født: Oktober 1959
Næringsvej: Efterlønner
Bil: Hyundai
Gift: Ja
Hund: Nej

Specialinterresser

Jeg elsker at planlægge og tænke fremtidsplaner, men mest af alt går jeg op i bygning, maling og patinering af bygninger, samt diverse anlægsarbejder (landskabsopbygning).

Ligeledes (når det ta'r mig) kan jeg bruge TIMER på udtænke sporplaner, og tegne dem op i sporprogrammet, AnyRail. Til mit store anlæg herhjemme (som er en stor del af mine fremtidsplaner/projekter), har jeg på nuværende færdiglagt hele 2 sporplaner i programmet, men jeg nytænker alligevel på en 3.die sporplan. Mest af alt fordi jeg er kommet i besiddelse af over 100 stk. flex-skinner (Arnold), og det åbner op for en masse nye muligheder indenfor realisme.

Når jeg har tænkt det til ende, skal jeg i gang med AnyRail-programmet igen :o)

Materiel

Tages tog-vitrine

Ikke så meget at sig om det - min nyfundne interesse for modeltog, startede i 2014, og det har medført en hel del løbende indkøb, så jeg spiller Tetris, hver gang jeg skal putte noget nyindkøbt i mine tog-skabe.

Til det som jeg ikke har æsker til, har jeg været nødsaget til at lave en vitrine til. Den blev dog hurtigt fyldt op...

Jeg har efterhånden også fået samlet en hel del byggesæt sammen igennem tiderne - så mange at jeg er i tvivl om jeg kan nå at bygge dem alle, inden jeg skal herfra. Men hva' - så har jeg haft fornøjelsen med at samle på dem :o)

Hjemmeside

Som gammel "amatør-web-udvikler", har jeg selvfølgelig også en bette hjemmeside, hvor der er en lille samling artikler. Ligeledes findes der også lidt oplysninger om hvad jeg går og roder med derhjemme.

Du kan finde et link til hjemmesiden på vores Linkside

1:160-uNiverset.dk

 
Fortsættelse følger...